Close
Pretražite
(0)
Filter

O nama

 
Moda za punije, Ulla Popken
 
 
Ulla Popken  moda za punije najpoznatija je europska modna marka plus size odjeće za žene. Kvalitetna, moderna i u potpunosti prilagođena potrebama punijih žena, Ulla Popken Vaša je najbolja modna saveznica koja njeguje Vašu ženstvenu stranu i ne kapitulira pred oblinama. 
 
Ulla Popken moda za punije nudi širok raspon većih ženskih konfekcijskih brojeva - od 42 do 60. Na više od 300 prodajnih mjesta Ulle Popken diljem Europe, svakog dana pomažemo punijim ženama da se osjećaju dobro i samouvjereno, odijevajući ih za svaku priliku, od glave do pete. Mi u Ulli Popken vjerujemo da ljepota i stil ne poznaju veličinu, kreirajući trendi kolekcije koje će savršeno pristajati upravo ženama s oblinama.
 
Za posebne prigode i večernje izlaske nudimo veliki izbor elegantnije odjeće za punije žene - haljine, hlače, suknje, bluze i tunike. Kako biste uvijek bile besprijekorno odjevene u uredu ili na poslovnim druženjima tu je iznimno kvalitetna i privlačna kolekcija Selection. Atraktivne mladenačke plus size kombinacije otkrijte uz kolekcije Womens Wear i Studio Untold, a u ponudi je i linija Pure odjeće za punije, izrađena od organski uzgojenog pamuka. U Ulli Popken potražite nezaobilazne modne dodatke koji su začin svakoj odjevnoj kombinaciji – nakit, marame i šalove te Dessous kolekciju donjeg rublja i kupaćih kostima za punije žene.
 
 
 
U Ulla Popken poslovnicama i web shopu, dostupne su i kolekcije Johann Popken mode za punije muškarce. Najkvalitetniji materijali, krojevi osmišljeni za krupnije muškarce, odjeća raspoloživa u veličinama od XL do 8XL, samo su neki od razloga posjeta našim poslovnicama. Kad tome dodate istinsku posvećenost svakom kupcu, specijalizirano iskustvo s odjećom za punije i najbolji omjer cijene i kvalitete, jasno vam je da ste u našim poslovnicama na pravom mjestu!
 
Johann Popken kolekcija za punije muškarce do veličine 8XL
 
 
Ulla Popken moda za punije žene i Johann Popken moda za punije za muškarce, dostupni su u Hrvatskoj u poslovnicama Ulle Popken na sljedećim prodajnim mjestima:
- Webshop
 
za detalje kliknite ovdje.
 
Za sva Vaša pitanja, sugestije i nedoumice obratite nam se na: info@ullapopken-croatia.hr.
Vrlo rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku!
 
Vaš Ulla Popken tim
Close