Besplatna dostava za iznos iznad 79,99 €
Personal menu
Pretraga

Načini plaćanja

PLAĆANJE POUZEĆEM

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na Vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznos troškova dostave. Međunarodna dostava ne podržava plaćanje pouzećem.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA NA RATE

Plaćanje možete izvršiti i kreditnim karticama na rate kako slijedi:
ZABA Visa - do 6 rata
ZABA Mastercard - za iznose veće od 66,36€ do 3 rate
PBZ Visa - do 6 rata
PBZ Visa Premium - do 6 rata
Diners - do 6 rata
Erste Visa - do 6 rata

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Na stranici WSPay odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjet ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na Vašu e-mail adresu. WSPay sustav poslat će Vam na e-mail potvrdu o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Radi Vaše zaštite, WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog, niti uvid u broj Vaše kreditne kartice.
Primamo kartice od sljedećih banaka: Zagrebačka banka, Erste banka, Privredna banka Zagreb, OTP, Raiffeisen banka, Addiko banka, Hrvatska poštanska banka, Nova banka.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe. Istu ćemo otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN HR4823400091110492807 otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d.

PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)

Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24h poslat ćemo Vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba bit će poslana na Vašu adresu