Besplatna dostava za iznos iznad 79,99 €
Personal menu
Pretraga

Ulla Popken: mjesto gdje počinje i završava potraga za kupaćim kostimima za punije žene

Ulla Popken: mjesto gdje počinje i završava potraga za kupaćim kostimima za punije žene

Ljetne temperature već su pokucale na vrata, a s njima i ljetne aktivnosti koje uključuju i prvi odlazak na plažu. No, tome nerijetko prethodi i potraga za kupaćim kostimom – aktivnost koja se mnogima ne nalazi na popisu omiljenih. Sve razumijemo, no što ako bismo vam rekli da postoje kupaći kostimi koji se prilagođavaju vama i vašim oblinama, a ne obrnuto?

 

Kupaći kostimi krojeni za vaše obline

Ulla Popken kupaći kostimi dolaze u veličinama od 42 do 62, a osmišljeni su i dizajnirani tako da ističu sve vaše prednosti, a sakriju eventualne nedostatke. Svaki model pažljivo je osmišljen s ciljem da se u njemu osjećate iznimno ugodno i samouvjereno te da vam pri kretanju pruža slobodu, ali i povjerenju. Zapravo, samo zamislite sebe u kupaćem kostimu za koji ćete imati osjećaj kao da je krojen samo za vas i vaše obline.

Udobnost i stil, čak i na plaži

Ulla Popken modeli izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, podesive naramenice pružaju izvrsnu potporu, a podstavljene košarice su čvrste kako bi sve držale na svom mjestu. Naravno, istovremeno možete birati između 200+ prekrasnih modela, različitih uzoraka i boja. Sve navedeno rezultat je što smo vrlo ozbiljno shvatili zadatak da kreiramo kupaće kostime koji pružaju i udobnost i stil.

 

Otkrijte savršen kupaći kostim za vaš oblik tijela

Sve Ulla Popken kolekcije kreirane su imajući na umu različite oblike tijela, ali i osobne preferencije. Zato u bogatom asortimanu možete pronaći jednodijelne kupaće kostime, dvodijelne, tankinije i haljine za kupanje – ovisno o vašem stilu. Jedno je sigurno, koji god model izabrali, s nadolazećim danima uvjerit ćete se u to da savršen kupaći kostim stvarno postoji!

 

 

Objavite svoj komentar
Samo registrirani korisnici mogu komentirati.