Besplatna dostava za iznos iznad 79,99 €
Personal menu
Pretraga
RSS

Blog objave '2021' 'ožujak'

Recite DA očaravajućem modnom proljeću Ulle Popken

Proljeće kao simbol novog početka uz više sunca, poleta i radosti, u modnom smislu označava sezonu u kojoj se vraćamo laganijim materijalima i nježnijim bojama. Nova proljetna kolekcija iz modne radionice Ulle Popken donosi stilsku usklađenost, prekrasne kolorite i kao i uvijek, pametne krojeve za sve žene s oblinama. Otkrijte koje boje dominiraju novom proljetnom kolekcijom Ulle Popken, a za one koje već nisu na vašoj must-have listi pronađite mjesta u ormaru :-)

Ulla Popken moda za punije majica žuta kolekcija proljeće 2021.

Veliko plavetnilo

Mnogima jedan od najdražih filmova, no u našoj priči označava veliki izbor različitih komada te predivne, plave boje. Od tamnih nijansi do onih skroz svijetlih, ova boja zaista je prvi izbor mnogih dama s oblinama. Ljubiteljice tzv.maritime stila oduševit će komadi s morskim motivima kod kojih se plava najčešće kombinira s bijelom i crvenom.

Ulla Popken moda za punije tunika s motivom jedrilica proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije duža tunika kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije majica na prugice kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije duža tunika s motivima sidra kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije majica kolekcija proljeće 2021.

U Selection kolekciji Ulle Popken, sinonimu za profinjeni stil i besprijekornu eleganciju, plava se ove sezone kombinira s krem nijansama, a tu je i nježna svijetlo plava.

Ulla Popken moda za punije bluza Selection kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije Selection majica kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije Selection tunika svijetlo plava kolekcija proljeće 2021.

Boja mente za svjež izgled

Nijansa zelene koja donosi spoj svježine i nježnosti, ove sezone iznimno je popularna. Možda je to i boja vašeg omiljenog koktela ;-), a ovog proljeća nosi se uz plavu, bijelu i krem. One hrabrije kombinirat će je s ljubičastom ili pak crvenom. Bilo da je riječ o jakni ili tek modnom dodatku poput marame, boja mente definitivno će unijeti dašak proljeća u vaš stil.

Ulla Popken moda za punije proljetna jakna boje mente sezona 2021.

Ulla Popken moda za punije majica boje mente kolekcija proljeće 2021.

Crno bijeli svijet

Koliko god da u proljeće volimo osvježiti izgled življim bojama, crna i bijela su klasici koji baš uvijek imaju svoje mjesto u ženskoj garderobi tijekom cijele godine. Njihova univerzalnost u kombiniranju s drugim bojama često dovodi do toga da uz plavu, crna i bijela dominiraju u garderobi žena i muškaraca. Crna je najčešći izbor žena punije figure jer vizualno stanjuje i dobro pristaje, posebno ako se radi o komadima pametnog kroja karakterističnog upravo za Ullu Popken.

Ulla Popken moda za punije tunika Selection crno bijela kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije crna haljina Selection kolekcija proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije crna majica kolekcija Selection proljeće 2021.

Ulla Popken moda za punije crna suknja kolekcija Selection proljeće 2021.

Bez obzira koja je boja vaš prvi izbor, možda je baš ovo proljeće vrijeme za neke nove boje, nove kombinacije i iskorake u drukčiji svijet! Trenutnu ponudu proljetnih kolekcija za žene istražite odmah, KLIKOM OVDJE