RSS

Blog

5 provjerenih prijedloga za ostvarivanje svjesne kupovine
5 provjerenih prijedloga za ostvarivanje svjesne kupovine
Ulla Popken prijedlozi koji će Vas motivirati na pametnu i svjesnu kupovinu!
Ljetne haljine Ulle Popken za žene s oblinama – nikad raznovrsniji, ljepši i bolji izbor
Ljetne haljine Ulle Popken za žene s oblinama – nikad raznovrsniji, ljepši i bolji izbor

Inspirirajte se neodoljivim ljetnim haljinama Ulla Popken mode za punije, za sezonu 2021.

Ljetna kolekcija Ulle Popken 2021. - otkrijte što je sve bilo izvor inspiracije za Ulline modne dizajnere
Ljetna kolekcija Ulle Popken 2021. - otkrijte što je sve bilo izvor inspiracije za Ulline modne dizajnere

Dobri krojevi, najkvalitetniji materijali, specifičnosti plus size figure i modni trendovi - sve to trebaju uklopiti modni dizajneri Ulle Popken kako bi stvorili poželjnu i privlačnu kolekciju za punije žene. Ovogodišnje božanstvene ljetne kolekcije Ulle Popken oduševit će vas opet i iznova, prekrasnim modelima inspiriranim nekim od najljepših dijelova svijeta – Ibizom, Santorinijem, Marrakeshom, Karibima, Saharom.

Otkrijte što je sve bilo izvor inspiracije za nikad ljepše ljetne plus size kole...

Recite DA očaravajućem modnom proljeću Ulle Popken

Proljeće kao simbol novog početka uz više sunca, poleta i radosti, u modnom smislu označava sezonu u kojoj se vraćamo laganijim materijalima i nježnijim bojama. Nova proljetna kolekcija iz modne radionice Ulle Popken donosi stilsku usklađenost, prekrasne kolorite i kao i uvijek, pametne krojeve za sve žene s oblinama. Otkrijte koje boje dominiraju novom proljetnom kolekcijom Ulle Popken, a za one koje već nisu na vašoj must-have listi pronađite mjesta u ormaru :-)

Ulla Popken moda za punije majica žuta kolekcija proljeće 2021.

Veliko plavetnilo

Mnogima j...

Ovo su najljepše Ulla popken plus size haljine za rano proljeće

Haljine su naše najdražne modne suputnice iz mnogih razloga, subjektivnih i objektivnih. Objektivno – jer izdužuju puniju figuru, ne moramo previše razmišljati što s njima kombinirati, nigdje nas ne stežu (ako smo odabrale adekvatan konfekcijski broj), možemo ih nositi baš uvijek i svugdje. Subjektivno – jer želimo baš te, jer se u njima osjećamo lijepo i ženstveno i jer je nebitno ako ih imamo već 10. Ulla Popken haljine nekako uvijek pronađu put do naših srca!

Ulla Popken moda za punije haljina proljeće 2021.

Punije žene prilikom odabir...

Prvi glasnici proljeća i boljih vremena u novoj kolekciji Ulle Popken

Proljeće, koje uvijek simbolizira nove početke, u modnom smislu, 2021. godine potvrđuje neke ranije trendove, ali donosi i neke nove. Trend ulaganja u klasične, bezvremenske komade se nastavlja, a kolekcije Ulle Popken za punije žene su upravo takve – besprijekorno kvalitetni i savršeno sašiveni komadi koji će trajati godinama.

Ulla Popken moda za punije Selection tunika pre spring 2021.

Ulla Popken moda za punije kolekcija Selection pre spring 2021.

Uz prepoznatljivu eleganciju omiljenih Selection kolekcija, sve više žena s oblinama odabire i moderan, casual stil. On više nije rezerviran samo za slobodno vrijeme...

Otkrijte što bi svaki krupniji muškarac trebao odabrati iz kolekcije Johann Popken
Otkrijte što bi svaki krupniji muškarac trebao odabrati iz kolekcije Johann Popken

Otkrijte što bi svaki krupniji muškarac trebao imati u vlastitom ormaru. Najbolje od muške odjeće u veličinama do 8XL potražite u kolekcijama Johann Popken mode za punije muškarce.

Čarolija prosinca uz Ullu Popken
Čarolija prosinca uz Ullu Popken

Ovaj će prosinac zasigurno biti drukčiji od prosinaca posljednjih godina, no njegova čarolija opet će pronaći svoj put do naših srca.

2020. u svakom je pogledu bila izazovna i nepredvidiva, no unatoč svemu nadamo se boljim, ljepšim danima. I u najtežim vremenima, moda je bila mala, ženska oaza koja nam je, makar na kratko, omogućavala bijeg u nešto lijepo i posebno. U zadnjem mjesecu ove godine, želimo da Ulla Popken moda za punije ostane vaše sretno mjesto, mjesto na kojem se osjećate ugodno,...

Uz plus size jakne i kapute Ulle Popken u studeni bez studeni!
Uz plus size jakne i kapute Ulle Popken u studeni bez studeni!

Svaka žena zna da je kupnja kvalitetnog kaputa najbolja modna odluka koju može donijeti. Još kada je riječ o kaputu iz kolekcije Ulla Popken mode za punije, pogreške nema – bit će lijepo i moderno odjevena, a neosporna kvaliteta samo će potvrditi da je kupnja u Ulli Popken dugoročno uvijek isplativa investicija!

Kaputi za punije žene koji pristaju kao saliveni

U Ulli Popken bez problema možete pronaći kapute većih konfekcijskih brojeva (do veličine 60), koji su kreirani i krojeni tako da na ad...

Najljepši jesenski trendovi listopadske kolekcije Ulle Popken

Moderna žena koja vjeruje da ljepota ne poznaje veličinu, u kolekcijama Ulle Popken uvijek može pronaći nešto posebno za sebe. Vjerujemo da ni ove jeseni nećete moći odoljeti listopadskim novitetima za punije žene uz koje, makar na kratko, možemo uljepšati tmurne dane i novonormalno vrijeme u kojem živimo. Njegujte s nama ljubav prema plus size modi i ženstvenosti i potražite inspiraciju za nove kombinacije koje ćete s uživanjem nositi ove jeseni!

Uz modne klasike uvijek moderno odjevene

Ak...

Close